Αναλύσεις

ΤΙ KΑΝΟΥΜΕ / Αναλύσεις

Αναλύσεις

Η Optima bank συντηρεί ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα Ανάλυσης μεταξύ των ελληνικών εταιρειών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, με 4 αναλυτές και με εκτενή κάλυψη περίπου 25 εταιρειών που εκπροσωπούν πάνω από το 90% της κεφαλαιοποίησης του δείκτη FTSE/XA Large Cap του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το τμήμα προσφέρει επίσης και κάλυψη για άλλες 650 περίπου Ευρωπαϊκές εταιρείες, μέσω της πλατφόρμας του ESN. Το τμήμα έχει λάβει στο παρελθόν πληθώρα διακρίσεων από ανεξάρτητους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, με χαρακτηριστικές τις έρευνες της EXTEL, οι οποίες συστηματικά κατατάσσουν την Optima bank ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Μερικά από τα προϊόντα του τμήματος Ανάλυσης είναι: η πρωινή ενημέρωση για τις διεθνείς αγορές, η πρωινή ενημέρωση για την ελληνική αγορά, αναλύσεις εισηγμένων εταιρειών, προεπισκόπηση αποτελεσμάτων, κλαδικές αναλύσεις, επενδυτική στρατηγική κ.ά.

Στο πλαίσιο της άρτιας και ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της, η Optima bank σας προσφέρει δωρεάν το σύνολο των προϊόντων του τμήματος Ανάλυσης μέσω των εφαρμογών Optima Trader, εφόσον τηρείτε Επενδυτικό Λογαριασμό (χρηματιστηριακό κωδικό) μαζί μας. Αν δεν είστε ήδη πελάτης της Optima bank και επιθυμείτε να ανοίξετε Επενδυτικό Λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

 

Τμήμα Ανοίγματος Κωδικών 
e-mail: MiddleOffice@optimabank.gr
Τηλ.: +30 210 8173350
Fax: +30 210 8173101

 

© Copyright 2019  Optima bank Α.Ε. Launch Date: 17/06/2019 version: 1.0.0.0 Ρυθμίσεις Cookies Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης  /