Ειδικότητα: Επενδύσεις

Στην Optima bank συνεχίζουμε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη εξειδίκευσή μας στον τομέα των επενδύσεων. Έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 250.000 πελατειακούς λογαριασμούς, γνωρίζουμε και σεβόμαστε τις ανάγκες του κάθε ιδιώτη, επαγγελματία ή θεσμικού επενδυτή. Για τον λόγο αυτόν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας παραμένει πάντα ο πελάτης. Βασικός μας στόχος είναι να προσαρμόζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται στο τρέχον επενδυτικό περιβάλλον και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παλαιών και νέων πελατών μας. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε επενδυτικές υπηρεσίες ως η πιο εύρωστη επενδυτική τράπεζα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερα κεφαλαιοποιημένες τράπεζες σε ολόκληρη την Ευρώπη, δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στη φύλαξη και διαχείριση των κεφαλαίων των πελατών μας. Ταυτόχρονα, λειτουργούμε με βάση την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη που παρέχουν τα έμπειρα στελέχη της Τράπεζας, και την ευελιξία που παρέχει η τεχνολογική μας υποδομή και η σφαιρική δραστηριοποίησή μας σε όλα τα τραπεζικά, επενδυτικά και χρηματιστηριακά προϊόντα και υπηρεσίες που μας επιτρέπει να παρέχουμε η άδειά μας. Αυτό που επιθυμούμε είναι να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας συνολικά, άμεσα, ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά.

Ενοποιημένες Υπηρεσίες

Η Optima bank λειτουργεί σαν κεντρικό σημείο «μιας στάσης» για όλες τις χρηματοπιστωτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Οι πελάτες μας, μέσα από το μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και επενδυτικής δραστηριότητας. Ανακαλύψτε όλους τους τομείς δραστηριότητας που συνθέτουν την προστιθέμενη αξία της καθημερινής σας συνεργασίας με την Optima bank.

© Copyright 2019  Optima bank Α.Ε. Launch Date: 17/06/2019 version: 1.0.0.0 Ρυθμίσεις Cookies Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης  /