Α

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας.

Στην Optima bank, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι άνθρωποί μας. Είμαστε ομάδα. Νιώθουμε σαν να είμαστε μια οικογένεια. Αγωνιζόμαστε για την επιτυχία της δικής μας νέας τράπεζας, για τους κοινούς στόχους μας, για την κοινή πρόοδό μας.

Πιστεύουμε ότι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είναι δύναμη. Φροντίζουμε για τη μετάδοση της πληροφορίας και της γνώσης σε όλα τα επίπεδα. Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σε όλες τις σημαντικές δραστηριότητες της τράπεζάς μας.

hr_content

Η διαρκής ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των ανθρώπων μας, μέσω συνεχούς εκπαίδευσης, έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Υποστηρίζουμε έμπρακτα τη μετάδοση γνώσεων και εμπειριών από τους πιο πεπειραμένους στους πιο καινούργιους.

Επίσης, προσφέρουμε στους ανθρώπους μας ένα δίκαιο, αξιοκρατικό και ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και παροχών. Ένα σύστημα προσανατολισμένο κυρίως σε παροχές κοινωνικού χαρακτήρα, όπως πρόσθετη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή ασφάλιση για τους εργαζόμενους και τα μέλη της οικογένειάς τους, ασφάλεια ζωής και ατυχημάτων, κάλυψη εξόδων βρεφονηπιακού σταθμού και νηπιαγωγείου. Επιπλέον, εφαρμόζουμε για τους ανθρώπους μας μια επιδοτούμενη πολιτική για τη χρήση όλων των τραπεζικών προϊόντων μας με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Αναζητούμε συνεργάτες με αξίες, ήθος και φιλοδοξίες. Συνεργάτες που έχουν όρεξη να μάθουν, κίνητρο να διακριθούν και θέληση να συνεισφέρουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων μας. Συνεργάτες που μπορούν να ανταποκριθούν με ωριμότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου και απαιτητικού περιβάλλοντος εργασίας.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο Ανθρώπινο Δυναμικό μας, μπορείτε να αποστείλετε το Βιογραφικό σας Σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cv@optimabank.gr

**Μπορείτε να δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Αιτούντων Εργασία εδώ.

Ενημερωθείτε για τα Πιστοποιημένα Στελέχη.

Ας μιλήσουμε

Χρειάζεστε βοήθεια; Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;
Παρακαλούμε καλέστε μας ή στείλτε email.