ΗΗλεκτρονική τραπεζική

IRIS payments

Μέσα από το Optima mobile app, μεταφέρετε χρήματα σε φίλους σας και πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας σε επαγγελματίες εύκολα και γρήγορα!

Μεταφορά χρημάτων μέσω IRIS μόνο με τη χρήση αριθμού κινητού / επαφής

Αμεση μεταφορά χρημάτων 24/7

Δωρεάν, με ημερήσιο όριο συναλλαγών €500

1024X1024 Img Idiotes

Ευκολία και ευελιξία στις πληρωμές σας!

Τι είναι το IRIS payments;
Με τη λειτουργία IRIS payments, μπορείτε να πραγματοποιείτε μεταφορά χρημάτων σε φίλους και γνωστούς και αντίστοιχα να λαμβάνετε χρήματα, χωρίς τη χρήση IBAN. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ο αριθμός κινητού του παραλήπτη και να έχετε από κοινού κάνει ενεργοποίηση του IRIS payments μέσα από το mobile banking σας. 
Εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, με ημερήσιο όριο συναλλαγών €500!

Μεταφορά χρημάτων σε φίλους σας εύκολα και γρήγορα
Μέσα από το Optima mobile app, από την κατηγορία "Μεταφορές" > IRIS payments, απλά επιλέξτε από τις επαφές σας  ή συμπληρώστε τον αριθμό κινητού του παραλήπτη και το ποσό που επιθυμείτε. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται σε δευτερόλεπτα, χωρίς κόστος και με άμεση ενημέρωση του αποδέκτη.

Πληρωμές σε επαγγελματίες στο λεπτό
Μία ακόμη δυνατότητα που προσφέρει το IRIS payments, είναι η πληρωμή επαγγελματιών απλά με το ΑΦΜ τους ή τον αριθμό κινητού ή σαρώνοντας τον κωδικό QR που διαθέτει η επιχείρηση. Στη συνέχεια συμπληρώνετε το ποσό πληρωμής και η συναλλαγή σας εκτελείται άμεσα!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία IRIS payments εδώ.

Ενεργοποίηση και μεταφορά χρημάτων μέσω IRIS payments

Ενεργοποίηση IRIS payments

Ολοκληρώστε την ενεργοποίηση του IRIS payments σε δευτερόλεπτα, μέσω του Optima mobile app: Προφίλ > Συναλλαγές > Μεταφορές > IRIS payments.

Για τη μεταφορά χρημάτων μέσω IRIS payments, θα πρέπει και ο παραλήπτης να έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία μέσα από το mobile banking που χρησιμοποιεί. 

Αν δεν διαθέτετε το Optima mobile app ή δεν έχετε την τελευταία έκδοση στο κινητό σας, θα χρειαστεί αρχικά να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Optima mobile app QR        Optima mobile app QR iOS
 google play        Optima mobile app - App store    

Στη συνέχεια για τη σύνδεσή σας, συμπληρώστε το user ID και το password που διαθέτετε για το Optima e-banking. Δηλώστε και επιβεβαιώστε ένα 4-ψήφιο PIN για ευκολότερη πρόσβαση. Εισάγετε τον κωδικό που λάβατε στο κινητό και στο e-mail σας. Ενεργοποιήστε αν επιθυμείτε τα βιομετρικά στοιχεία, εφόσον υποστηρίζεται από τη συσκευή σας. 
Αυτό ήταν! Μέσα από το app επιλέξτε ενεργοποίηση του IRIS payments: Προφίλ > Συναλλαγές > Μεταφορές > IRIS payments.