ΔΔιοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)

Γεωργία Κοντογιάννη

Georgia Kontogianni

Διαθέτοντας πάνω από 10 έτη εμπειρίας στον τραπεζικό και επενδυτικό χώρο, η κα. Γεωργία Κοντογιάννη κατέχει σήμερα τις θέσεις του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Optima bank και μέλους της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2008 στη Διεύθυνση Κεφαλαιαγοράς της Alpha Bank ως υπεύθυνη κάλυψης εταιρικών πελατών στις αγορές ομολόγων, επιτοκίων και συναλλάγματος και συνέχισε στις Διευθύνσεις Κεφαλαιαγορών της Marfin Egnatia Bank σε Ελλάδα και Αγγλία.

Το 2013 μετέβη στη Ζυρίχη όπου εντάχθηκε στον όμιλο Tallon Trading ως Director of Global Markets, με εξειδίκευση στα χρηματιστηριακά προϊόντα πετρελαίου και δικαιωμάτων εκπομπών ρύπων.

Από το 2018 βρίσκεται στο Λονδίνο συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, στην εταιρεία Tallon Commodities ως Director of Trading, επικεφαλής των συναλλαγών παραγώγων σε ενεργειακά εμπορεύματα και διαχείρισης κινδύνου εταιρικών πελατών.

Η κα. Κοντογιάννη είναι μεταπτυχιακή απόφοιτος του London School of Economics and Political Sciences (LSE). Είναι επίσης κάτοχος πιστοποιητικού Διαχείρισης Επενδύσεων  επιπέδου Γ από το Chartered Institute of Securities & Investment (CISI), εγκεκριμένο από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστοποίησης Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου επιπέδου Γ από την Τράπεζα της Ελλάδος & την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.