ΕΕκτελεστική Επιτροπή

Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος

Retail Networks

DIMITRIS PAPAGEORGOPOULOS

Διαθέτοντας πάνω από 30 έτη εμπειρίας στον τραπεζικό χώρο, ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος κατέχει σήμερα τη θέση του Επικεφαλής Δικτύων Λιανικής στην Optima bank.

Ξεκίνησε την τραπεζική σταδιοδρομία του στην Εθνική Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδος το 1989.

Από το 1990 έως το 2006, εργάστηκε στην XiosBank και την Τράπεζα Πειραιώς, όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος για 10 χρόνια.

Το 2006 εντάχθηκε στη Millennium Bank ως Διευθυντής Στεγαστικής Πίστης και Διευθυντής Δικτύου Νοτίου Ελλάδος μέχρι το 2011.

Το 2011 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος, όπου ήταν υπεύθυνος για τις δραστηριότητες λιανικής τραπεζικής της Τράπεζας.

Μεταξύ 2013 και 2018, διετέλεσε Επικεφαλής του Δικτύου Καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου Ελλάδος και Υπεύθυνος Δικτύου της Eurobank στην Αθήνα και τη Δυτική Ελλάδα.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε στη διαδικασία εξαγοράς της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος.

Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος είναι κάτοχος Advanced Diploma, στον τομέα Business Administration από το London City College.