ΝΤα νέα μας

Δελτίο τύπου: Νέα εποχή στις μεταφορές κεφαλαίων

Μεταφορές κεφαλαίων ακόμα και σε 10’’, με κόστος απλού εμβάσματος

Αθήνα, 28/04/2022

Η Optima bank καινοτομεί ξανά! Αυτή τη φορά στις μεταφορές κεφαλαίων μέσω Optima e-banking και Optima mobile app. Η μεταφορά ποσών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από ιδιώτες και επιχειρήσεις, μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet, γίνεται πλέον απλή διαδικασία.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης της Optima bank ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας επιλέγει:
- το ποσό που επιθυμεί να μεταφέρει
- το νόμισμα και
- τον παραλήπτη
όπως έκανε μέχρι σήμερα...
και η τράπεζα με τη νέα δυνατότητα που προστέθηκε στα digital κανάλια της, επιλέγει:
- αυτόματα τον πιο γρήγορο και βέλτιστο τρόπο για να ολοκληρωθεί η μεταφορά
- με άμεση πίστωση στο λογαριασμό του δικαιούχου, ακόμα και σε 10’’,
- με κόστος απλού εμβάσματος!

Η νέα δυνατότητα που εισάγει η Optima bank ακολουθεί την ευρύτερη φιλοσοφία της τράπεζας σχετικά με την εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας απλές, ασφαλείς και γρήγορες διαδικασίες.

Ο Αλέξανδρος Βλαγκούλης, Επικεφαλής Marketing & Προϊόντων της Optima bank, σημείωσε σχετικά:

Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να ενισχύουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, ώστε οι τραπεζικές συναλλαγές να είναι γρήγορες, απλές και ασφαλείς. Με τη νέα δυνατότητα που εισάγουμε, η μεταφορά κεφαλαίων είναι πλέον μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία για τον πελάτη μας. Το περίπλοκο μέρος το αναλαμβάνουμε εμείς και φροντίζουμε να ολοκληρώνεται τόσο άμεσα, ώστε πλέον να αποτελεί υπόθεση δευτερολέπτων. Στόχος μας να αποτελούμε σημείο αναφοράς στην τραπεζική, μέσα από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με οδηγό αυτόν τον στόχο, εργαζόμαστε και δεσμευόμαστε ταυτόχρονα να διαθέσουμε ακόμα περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας.