ΝΤα νέα μας

Βραβείο Καλύτερης Χρηματιστηριακής

στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020

Η Optima bank διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερη Χρηματιστηριακή 2020”, στη 18η διοργάνωση του θεσμού "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020".

Τα “Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ” διοργανώθηκαν από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Ο θεσμός αναγνωρίζεται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. Στόχος του, η ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Hra Article Image

Κριτήρια για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στο θεσμό, αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Στην αξιολόγηση συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week, καθώς και οι τακτικοί επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίστηκε η συμμετοχή του κοινού αλλά και των ειδικών της αγοράς.