ΝΤα νέα μας

Βραβείο Εταιρικής Ταυτότητας

στα German Design Award

Η Optima bank διακρίθηκε ως brand, στη διοργάνωση German Design Award, κερδίζοντας το βραβείο Special Mention, στην κατηγορία Excellent Communications Design, Corporate Identity.

Ο διαγωνισμός German Design Award διοργανώνεται από το German Design Council, που ειδικεύεται σε ζητήματα μάρκας και σχεδιασμού στη Γερμανία. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος αναβαθμίζει τον τομέα του σχεδιασμού, με στόχο να τον αναδείξει ως παράγοντα που προσδίδει περαιτέρω αξία σε κάθε μάρκα.

GDA21 VE SPECIAL MC RGB

Ο θετικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η νέα, σύγχρονη και ελληνική τράπεζά μας, καθώς και το όνομα Optima, αντανακλούν το κεντρικό μήνυμα και τη φιλοσοφία που πρεσβεύουμε: Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία και να μεταδίδουμε αισιοδοξία για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Η χρωματική παλέτα, σε μωβ και έντονο πορτοκαλί, είναι φωτεινή, εκπέμπει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Εκφράζει τη χαρά που αποπνέει η σύγχρονη τραπεζική εμπειρία. Ενσωματώνεται δε, σε μια καθαρή, δυναμική και μοντέρνα τυπογραφία, που δημιουργεί μια θετική ταυτότητα και ενισχύει το κεντρικό μήνυμα.

Το έργο μας βραβεύτηκε, ανάμεσα σε 200 συμμετοχές, για τον Άριστο Σχεδιασμό Επικοινωνίας, στην κατηγορία Εταιρικής Ταυτότητας. Η διάκριση στον διαγωνισμό German Design Award, συμβάλλει καθοριστικά στη συνολική εμπορική επιτυχία μιας μάρκας, καθώς βραβεύονται έργα που αποτελούν παραδείγματα πραγματικής καινοτομίας σχεδιασμού τόσο στη γερμανική όσο και στη διεθνή σκηνή.