ΝΤα νέα μας

Around the table: Το νέο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard

Για κατόχους Optima bank καρτών

Κορυφαίοι σεφ, παραγωγοί και wine experts, mixologists και λάτρεις του φαγητού συναντιούνται στο νέο γαστρονομικό γεγονός, για κατόχους Optima bank Debit και Credit Mastercard®.

Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, οι κάτοχοι καρτών Mastercard και λάτρεις του καλού φαγητού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, με έμπνευση και γνώμονα τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, που εκφράζει μια περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική, με σεβασμό στην πρώτη ύλη.

Οδηγοί σε αυτό το μοναδικό γαστρονομικό γεγονός, θα είναι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής εστιατορικής σκηνής και όχι μόνο, οι οποίοι, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μενού και εμπειρίες, θα μοιραστούν μαζί σας τη φιλοσοφία της βιώσιμης γαστρονομίας, σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και σε γνωστούς χειμερινούς γαστρονομικούς προορισμούς.

1024X310 OPTIMA BANK Aroundthetable Generic

Πώς θα κάνετε την κράτησή σας;

Όλοι οι κάτοχοι των Optima bank καρτών θα μπορείτε εύκολα, μέσα από το priceless.com/aroundthetable της Mastercard, να κάνετε την κράτησή σας στο εστιατόριο της επιλογής σας και να απολαύσετε τα μοναδικά Zero Food Waste menus που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το Around the table.

Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και ανάμεσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων physical ή digital γαστρονομικών εμπειριών, γνωρίζοντας από κοντά κορυφαίους σεφ και προσωπικότητες της γαστρονομικής σκηνής. Αντίστοιχα, στο digital περιβάλλον, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με μοναδικά masterclasses και πρακτικά tips γύρω από την ευρύτερη φιλοσοφία του Zero Food Waste στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, το κρασί και την καθημερινότητά μας.