ΝΤα νέα μας

Around the table: Το γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard

Για κατόχους Optima bank καρτών

Tο Around the table, το επιτυχημένο γαστρονομικό event της Mastercard, επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά και προσφέρει ανεκτίμητες γευστικές εμπειρίες για κατόχους Optima bank Debit και Credit Mastercard®.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι καρτών Mastercard και λάτρεις του καλού φαγητού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, που αναδεικνύουν τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και δίνουν έμφαση στις βιώσιμες πρακτικές της εντοπιότητας και της εποχικότητας.

40 αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ειδικά σχεδιασμένα menus με τοπικά υλικά και έμπνευση από την ελληνική κουζίνα, τα οποία προσφέρονται σε προνομιακή τιμή έως 40€/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard®.

1024X310 OPTIMA BANK Aroundthetable Generic

Πώς θα κάνετε την κράτησή σας;

Όλοι οι κάτοχοι των Optima bank καρτών θα μπορείτε εύκολα, μέσα από το www.aroundthetable.gr της Mastercard, να κάνετε την κράτηση σε όποιο από τα 40 αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας επιθυμείτε και να δοκιμάστε τα πιο viral πιάτα της πόλης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Around the Table. 

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Mastercard® θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια σειρά από ανεκτίμητες εμπειρίες και να ανακαλύψετε την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας.