ΝΤα νέα μας

Η καλύτερη επένδυση είναι η ίδια η ζωή

Η τράπεζά μας βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα της δωρεάς μυελού των οστών.

Με τη συμμετοχή μας ως Συνεργαζόμενο Κέντρο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, ώστε όλο και περισσότεροι να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών, και να κάνουμε μια ανέξοδη επένδυση… που μπορεί όμως να αλλάξει τη ζωή συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη!

Δέσμευση της Optima bank

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αύξησης του αριθμού των εθελοντών δωρητών στην Ελλάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή σωστών πληροφοριών και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών.

Ως μέρος της δέσμευσής μας για αυτόν τον σκοπό, έχουμε ήδη ξεκινήσει ενέργειες εσωτερικά για την εκπαίδευση και την κινητοποίηση των ανθρώπων μας. Ενημερώνοντας το προσωπικό μας σχετικά με τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, στοχεύουμε να γίνουμε όλοι μαζί πρεσβευτές αυτού του σκοπού, διαδίδοντας το μήνυμα στις οικογένειες, τους φίλους και στον ευρύτερο κύκλο μας.

Αξιοποιώντας τα κανάλια επικοινωνίας της τράπεζάς μας ενισχύουμε τη φωνή του συλλόγου, τονίζοντας το ηχηρό μήνυμα “Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε ελπίδα. Δώσε ζωή.’’.

Η αξία της συμμετοχής

Κάθε προσπάθεια για αλλαγή, πρέπει να ξεκινά πρώτα από εμάς τους ίδιους.

Ας κάνουμε λοιπόν την πραγματική διαφορά στη ζωή των ασθενών που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας στην προσπάθεια του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”. Μαζί, μπορούμε να ενισχύσουμε το μήνυμα της ελπίδας και της αλληλεγγύης, εμπνέοντας και άλλους να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, ώστε κάθε άτομο που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών να μπορεί να βρει έναν αντίστοιχο δότη.

Πώς μπορείτε να γίνετε εθελοντές;

Στη σελίδα του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” είναι διαθέσιμες πληροφορίες, σχετικά με τη σημασία και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να συμμετάσχει και να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών… ακόμα και από το σπίτι του!

Άλλωστε, η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε… δεν είναι άλλη από την ίδια τη ζωή.