ΝΤα νέα μας

Δυναμικό ’’παρών’’ της Optima bank στο Delphi Economic Forum VI

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της τράπεζά μας στο Οικονομικό Forum των Δελφών, την 6η κατά σειρά διοργάνωση, η οποία έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Στις φετινές, άκρως ενδιαφέρουσες εργασίες του συνεδρίου, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα κορυφαία στελέχη από τον χώρο της πολιτικής, των επιστημών και των επιχειρήσεων, συμμετείχε και η Διοίκηση της Optima bank, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της τράπεζας, κ. Γεώργιο Τανισκίδη, καταθέτοντας θέσεις, απόψεις και προτάσεις σχετικά με την οικονομία, τον τραπεζικό κλάδο και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

BROU1715

Ο κύριος Τανισκίδης, κατά τη διάρκεια της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο, κ. Χρήστο Κώνστα, έκανε γνωστό πως η Optima bank, μέσα σε μόλις 20 μήνες λειτουργίας πέρασε σε οργανική κερδοφορία, ενώ αναφερόμενος στους παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της τράπεζας δήλωσε:

H Optima bank είναι στην πλεονεκτική θέση να μην έχει βάρη από το παρελθόν και να σχεδιάζει το μέλλον της ελεύθερα. Μπήκαμε στα παπούτσια του πελάτη μας, γιατί τελικά ο πελάτης είναι αυτός που πληρώνει τον μισθό μας. Σχεδιάσαμε όχι απλά μια διαφορετική τράπεζα, αλλά μια τράπεζα του 21ου αιώνα.
DIM 6944

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, συμμετείχε σε πάνελ σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη και τα κριτήρια ESG, κάνοντας λόγο για μια νέα εποχή, στην οποία οι επιχειρήσεις καλούνται να ευθυγραμμίσουν τη φιλοσοφία και τη λειτουργία τους με τους στόχους της βιωσιμότητας.  

DIM 3242_1

Στο Οικονομικό Forum των Δελφών έλαβε μέρος και ο κ. Άκης Γιούχας, COO της τράπεζας, ο οποίος μίλησε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο e-commerce, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχει η Ευρωπαϊκή Οδηγία PSD2 σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές και το μέλλον των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρα τα video με τις τοποθετήσεις των στελεχών της τράπεζάς μας στο Οικονομικό Forum των Δελφών εδώ.