Δ

Διεθνές εμπόριο

Στην Optima bank, στηρίζουμε την εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησής σας, ώστε να έχει τη διεθνή προοπτική που της αξίζει. Σας προσφέρουμε υπεύθυνη, γρήγορη και ασφαλή εκτέλεση των διεθνών εμπορικών συναλλαγών σας, με την τεχνογνωσία της έμπειρης ομάδας μας Trade Finance.

Εγγυητικές επιστολές

Η τράπεζά μας εκδίδει, κατ’ εντολή σας, εγγυητικές επιστολές όλων των κατηγοριών, για την εξασφάλιση οικονομικών ή συμβατικών υποχρεώσεων προς τρίτους. Με τις εγγυητικές επιστολές ενισχύετε την πιστοληπτική ικανότητα της επιχείρησής σας για ανάληψη έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διασφαλίζετε την εκπλήρωση συμβατικών σας υποχρεώσεων οικονομικού ή άλλου περιεχομένου.

Shutterstock 736350391(2)
Shutterstock 736350391(2)

Διαχείριση φορτωτικών εγγράφων

Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη σας για συνεπή και υπεύθυνη εκτέλεση των διεθνών εμπορικών συναλλαγών σας. Γι’ αυτό, σας παρέχουμε αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση αξιών με φορτωτικά έγγραφα, με σκοπό την άμεση εξόφλησή τους ή τον διακανονισμό με προθεσμιακή αποδοχή τίτλου. 

Shutterstock 1534522751 EDITED B
Shutterstock 1534522751 EDITED B

ΟΑΕΠ - Πρόγραμμα “Εξωστρέφεια”

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων είμαστε στο πλευρό των εξαγωγικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας τη ρευστότητά τους, παρέχοντάς τους ένα σύγχρονο χρηματοδοτικό εργαλείο.

Shutterstock 81564904 EDITED B
Shutterstock 81564904 EDITED B

Οφέλη

Στην Optima bank, στόχος μας είναι να αναβαθμίσετε τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητά σας.

Άμεση διαχείριση εγγυητικών επιστολών και εργασιών εισαγωγικού/ εξαγωγικού εμπορίου

Ανταγωνιστική και εξατομικευμένη τιμολόγηση

Συνέπεια και ταχύτητα στις εμπορικές συναλλαγές σας

Ας μιλήσουμε

Χρειάζεστε βοήθεια; Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;

Ακολουθήστε μας