ΛΛογαριασμοί

Optima Λογαριασμός Ιδιωτών

Ο ορισμός της απλότητας. Ένας και μοναδικός λογαριασμός, κατάλληλος για όλες τις συναλλαγές σας.

Εκτελέστε πλήθος συναλλαγών

Εκδώστε καρνέ επιταγών

Αποκτήστε δωρεάν ηλεκτρονική ενημέρωση

Shutterstock 173451509 EDITED

Με τον Optima Λογαριασμό Ιδιωτών, ο οποίος διατίθεται για φυσικά πρόσωπα, σας προσφέρουμε:

Δυνατότητα εκτέλεσης πλήθους συναλλαγών που εξυπηρετούν την καθημερινότητά σας, όπως μεταφορές κεφαλαίων, πληρωμές, κατάθεση επιταγών, αγοραπωλησία επενδυτικών προϊόντων, εξόφληση πιστωτικής κάρτας, κ.ά.

Δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας Optima bank Debit Mastercard, για να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας οποιαδήποτε στιγμή.

Σύνδεση του λογαριασμού σας με τον χρηματιστηριακό κωδικό σας, με πάγια εντολή για την εξυπηρέτηση των επενδυτικών συναλλαγών σας.

Δυνατότητα έκδοσης καρνέ επιταγών.

Δωρεάν τριμηνιαία ενημέρωση κινήσεων λογαριασμού με δυνατότητα αποστολής μέσω e-mail ή με αποστολή στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας.

Ας μιλήσουμε

Χρειάζεστε βοήθεια; Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;
Παρακαλούμε καλέστε μας ή στείλτε email. 

Πώς να ανοίξετε λογαριασμό

Εύκολα και γρήγορα. Με απλές διαδικασίες που σέβονται τον πολύτιμο χρόνο σας. Αρκεί μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και βοήθεια, ώστε να ανοίξετε έναν Optima Λογαριασμό Ιδιωτών.

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Προκειμένου να αποκτήσετε προθεσμιακή κατάθεση απαιτείται το άνοιγμα λογαριασμού ο οποίος θα συνδεθεί με την προθεσμιακή σας. Δείτε τα απαραίτητα, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, έγγραφα πιστοποίησης ταυτότητας που απαιτούνται για να ανοίξετε λογαριασμό.

Ποια η τιμολόγηση

Μάθετε περισσότερα στους ισχύοντες Πίνακες Επιτοκίων και στην Προσυμβατική Ενημέρωση Καταθετικών Προϊόντων.

Άλλες χρήσιμες πληροφορίες

Ενημερωθείτε εδώ για τη συμμετοχή μας στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (www.teke.gr), για το σκέλος κάλυψης καταθέσεων.