ΥΥπηρεσίες

Optima trader app

Η βέλτιστη εμπειρία στις χρηματιστηριακές συναλλαγές σας και σε app!

Πραγματοποιήστε εντολές αγοράς & πώλησης μετοχών εύκολα και γρήγορα

Παρακολουθήστε το χαρτοφυλάκιό σας από το κινητό σας

Απολαύστε ένα σύγχρονο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης

OPTIMA Tradermobileapp SITE 1024X1024px

Ο Optima bank trader και σε app. Μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα αγορές και πωλήσεις μετοχών, ενώ διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας σε πραγματικό χρόνο και μέσω του κινητού σας, από όπου και αν βρίσκεστε μέσα από το εύχρηστο Optima trader app!

Γνωρίστε τη βέλτιστη χρηματιστηριακή εμπειρία, αποκτήστε το Optima trader app.

Google Play - Optima trader  Apple Pay - Optima trader

 

Εφόσον είστε ήδη χρήστης του Optima bank trader, μπορείτε να κατεβάσετε το app και να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στην εφαρμογή.

Εναλλακτικά επικοινωνήστε σήμερα με τον συνεργάτη που σας εξυπηρετεί για να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης για το Optima trader app.

Optimum online χρηματιστηριακές συναλλαγές!

Πώς να αποκτήσετε κωδικούς για το Optima trader app

Αν δεν είστε πελάτης της τράπεζάς μας, αρχικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την online εγγραφή σας (digital onboarding) σε 10 μόλις λεπτά μέσα από το Optima mobile app! Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας που σας εξυπηρετεί.

Μόλις αποκτήσετε τραπεζικό λογαριασμό, έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε επενδυτικό λογαριασμό εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που θα χρειαστεί:

  • να μας στείλετε το αίτημά σας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του site μας ή
  • να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2108173000 ή
  • να επισκεφτείτε το κατάστημά μας που σας εξυπηρετεί.

Αυτόματα θα αποκτήσετε κωδικούς για τη web έκδοση του Optima bank trader. Έπειτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς σας και για τη σύνδεσή σας στο Optima trader app για iOS και android, και να ενεργοποιήσετε αν επιθυμείτε τα βιομετρικά σας στοιχεία για ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή σύνδεση στην εφαρμογή. 

Αν είστε ήδη πελάτης της τράπεζάς μας, μπορείτε πολύ εύκολα να ανοίξετε επενδυτικό λογαριασμό με έναν από τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας και να αποκτήσετε κωδικούς για τον Optima bank trader (web & app).

Αν διαθέτετε ήδη χρηματιστηριακό κωδικό και θέλετε να αποκτήσετε κωδικούς για τον Optima bank trader (web & app), ενημερωθείτε εδώ