ΛΛογαριασμοί

Optima Όψεως Επιχειρήσεων

Ο ορισμός της ευκολίας. Ένας λογαριασμός Όψεως Επιχειρήσεων για όλες τις συναλλαγές σας. 

Επιλέξτε πλήθος προσφερόμενων συναλλαγών

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά 

Αξιοποιήστε την έκδοση καρνέ επιταγών

Shutterstock 1739513729 Tiny

Με τον Λογαριασμό Optima Όψεως Επιχειρήσεων ο οποίος διατίθεται για νομικά πρόσωπα, ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με προοπτική χρηματοδότησης, σας προσφέρουμε:

Δυνατότητα εκτέλεσης πλήθους συναλλαγών που εξυπηρετούν την επιχειρηματική δραστηριότητά σας, όπως μεταφορές κεφαλαίων, πληρωμές, πίστωση επιταγών, αγοραπωλησία επενδυτικών προϊόντων, κ.ά.

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση στις καθημερινές συναλλαγές σας.

Δυνατότητα συμμετοχής σε επενδυτικά προϊόντα της Optima bank.

Δυνατότητα έκδοσης καρνέ επιταγών.

Τριμηνιαία ενημέρωση μέσω ταχυδρομείου και δυνατότητα αποστολής μέσω e-mail, εφόσον το ζητήσετε.

Πώς ανοίγω λογαριασμό;

Εύκολα και γρήγορα. Με απλές διαδικασίες που σέβονται τον πολύτιμο χρόνο σας. Αρκεί μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας. Μαζί με τον νέο σας Λογαριασμό Όψεως Επιχειρήσεων, θα αποκτήσετε και κωδικούς για το Optima e-banking, για να έχετε συνολική εικόνα των τραπεζικών σας προϊόντων και να κάνετε συναλλαγές. Και όλα αυτά σε ελάχιστο χρόνο και με μία μόνο υπογραφή. 

Τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ;

Επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και μάθετε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για να ανοίξετε λογαριασμό, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας.

Ποια είναι η τιμολόγηση;

Μάθετε για τα επιτόκια των καταθετικών προϊόντων στους ισχύοντες Πίνακες επιτοκίων και στη Προσυμβατική ενημέρωση καταθετικών προϊόντων.

Μερικές ακόμη πληροφορίες

Ενημερωθείτε εδώ για τη συμμετοχή μας στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (www.teke.gr), για το σκέλος κάλυψης καταθέσεων.