ΛΛογαριασμοί

Optima προθεσμιακή κατάθεση

Εξασφαλίστε ανταγωνιστικές αποδόσεις και ασφαλή τοποθέτηση για τα διαθέσιμα της επιχείρησής σας, για όποια διάρκεια σας εξυπηρετεί.

Επωφεληθείτε από ανταγωνιστικές αποδόσεις

Επιλέξτε ασφαλείς τοποθετήσεις

Αξιοποιήστε την ευελιξία στην τοποθέτηση των χρημάτων σας

time-deposits-3rd-level

Με την προθεσμιακή κατάθεση που σας παρέχουμε, μπορείτε να διαχειριστείτε ευέλικτα και αποδοτικά τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα, χωρίς να δεσμεύετε απαραίτητα τα κεφάλαιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιλέγοντας:

  • ελάχιστο ποσό από €5.000 ή το ισότιμο σε ξένο νόμισμα
  • διάρκεια από 1 έως και 15 μήνες
  • σταθερό επιτόκιο
  • εκτοκισμό στη λήξη της κατάθεσης.

Πώς ανοίγω προθεσμιακή κατάθεση;

Εύκολα και γρήγορα. Με απλές διαδικασίες που σέβονται τον πολύτιμο χρόνο σας. Αρκεί μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και βοήθεια, ώστε να ανοίξετε μία Optima Προθεσμιακή Κατάθεση ποσού και διάρκειας που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ

Δεν έχετε λογαριασμό; Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε.
Δείτε τα απαραίτητα, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, έγγραφα πιστοποίησης ταυτότητας που απαιτούνται για να προχωρήσετε στο άνοιγμά του.

Ποια είναι η τιμολόγηση

Μάθετε για τα επιτόκια των καταθετικών προϊόντων στους ισχύοντες Πίνακες επιτοκίων και στη Προσυμβατική ενημέρωση καταθετικών προϊόντων.

Μερικές ακόμη πληροφορίες

Ενημερωθείτε εδώ για τη συμμετοχή μας στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (www.teke.gr), για το σκέλος κάλυψης καταθέσεων.