ΛΛογαριασμοί

Optima Προθεσμιακή Κατάθεση

Εξασφαλίστε ανταγωνιστικές αποδόσεις και ασφαλή τοποθέτηση για τα διαθέσιμα της επιχείρησής σας, για όποια διάρκεια σας εξυπηρετεί.

Επωφεληθείτε από ανταγωνιστικές αποδόσεις

Επιλέξτε ασφαλείς τοποθετήσεις

Αξιοποιήστε την ευελιξία στην τοποθέτηση των χρημάτων σας

time-deposits-3rd-level

Με την Προθεσμιακή Κατάθεση που σας παρέχουμε, μπορείτε να διαχειριστείτε ευέλικτα και αποδοτικά τη ρευστότητα της επιχείρησή σας, σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα, χωρίς να δεσμεύετε απαραίτητα τα κεφάλαιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συνολική απόδοσή σας εκτοκίζεται στη λήξη της κατάθεσης, επιλέγοντας:

Αρχικό ποσό από €10.000 ή το ισότιμο σε ξένο νόμισμα

Διάρκεια από 1 έως και 12 μήνες

Ας μιλήσουμε

Χρειάζεστε βοήθεια; Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;
Παρακαλούμε καλέστε μας ή στείλτε email. 

Πώς να ανοίξετε λογαριασμό

Εύκολα και γρήγορα. Με απλές διαδικασίες που σέβονται τον πολύτιμο χρόνο σας. Αρκεί μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και βοήθεια, ώστε να ανοίξετε μία Optima Προθεσμιακή Κατάθεση ποσού και διάρκειας που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Προκειμένου να αποκτήσετε προθεσμιακή κατάθεση απαιτείται το άνοιγμα λογαριασμού ο οποίος θα συνδεθεί με την προθεσμιακή σας. Δείτε τα απαραίτητα, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, έγγραφα πιστοποίησης ταυτότητας που απαιτούνται για να ανοίξετε λογαριασμό.

Ποια η τιμολόγηση

Μάθετε περισσότερα στους ισχύοντες Πίνακες επιτοκίων και στην Προσυμβατική ενημέρωση καταθετικών προϊόντων.

Άλλες χρήσιμες πληροφορίες

Ενημερωθείτε εδώ για τη συμμετοχή μας στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (www.teke.gr), για το σκέλος κάλυψης καταθέσεων.